Uitvoering

Na het strategisch marketingplan en onderzoek is ons werk nog niet klaar. Dan is het juist tijd voor de uitvoering. Want wat gebeurt er met de onderzoeksresultaten? Het is zonde als die waardevolle informatie verdwijnt. We zorgen er dan ook voor dat u iets kunt doen met de uitkomsten.

Actieplan

Een praktisch actieplan is de basis voor de nieuwe activiteiten. In het implementatieplan staan concrete acties in een overzichtelijk schema. We vertalen de activiteiten naar impact uitgedrukt in tijd, geld, organisatie en informatie.

Monitoring

Inspelen op actuele zaken leidt tot efficiënt werken en een klant die tevreden is. Met de MAGIS Monitor houdt u processen continu in de gaten. Dit overzichtelijke online dashboard geeft uw organisatie 24/7 inzicht in de feedback van klanten. U kunt sneller en beter inspelen op veranderende klantbehoeften en ontevreden klanten een helpende hand bieden. Doorlopend meten is betrouwbaar, oplossingsgericht en effectief.

Training

Met een training op maat helpen we bij het uitvoeren van uw vraag. Wilt u hulp om medewerker bewuster te laten worden van klachtgerichtheid? Zoekt u ondersteuning in de opzet van een onderzoek? Wilt u hulp bij het maken van afspraken met potentiële klanten?  MAGIS denkt met u mee. Een training biedt nieuwe inzichten en ideeën. Het is inspirerend voor de medewerkers en de hele organisatie.

We bieden ook ondersteuning op locatie. Een van onze medewerkers helpt graag bij het opstellen van een marketingplan, klantstrategie, customer journey en meer. Vraag naar de mogelijkheden.

Onze marktspecialist

Tanya Martinus
Strategisch adviseur

Bel Tanya via +31 (0)314 – 359889

Of mail naar t.martinus@magis.nl