Diensten

Wilt u een onderzoek uitvoeren, maar weet u niet hoe? Is het tijd om uw marketingstrategie aan te passen en heeft u een kompas nodig? Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het realiseren van plannen? MAGIS wijst u de weg.

Marketingstrategie

MAGIS maakt marketingstrategieën. Samen komen we in actie. We kijken of uw bedrijf de juiste stappen neemt voor het bereiken van uw klant. Want: uw klant is de basis van het (voort)bestaan van uw organisatie. Leveren uw inspanningen een tevreden klant op? Staat hij echt centraal? Door antwoorden op dit soort vragen gaat uw dienstverlening vooruit.

Onderzoek

MAGIS onderzoekt. Het is een van onze sterkste kanten. Onderzoek is het begin van alle contacten die uw klant met u heeft, de zogenoemde klantreis. Het is een middel om uw doel te bereiken. De uitkomsten geven handvatten voor verbetering. Het zorgt ervoor dat iedereen binnen de organisatie weet wat er te doen staat.

Uitvoering

MAGIS stopt niet na het maken van plannen en rapporten. Juist de vertaling naar de praktijk zet aan tot actie. Tijdelijk of structureel. Heeft u een drukke agenda, (tijdelijk) geen capaciteit, te weinig kennis, maar zoekt u wel continuïteit? Wij pakken uw marketing- en communicatiewerkzaamheden op. Dan kunt u blijven doen waar u goed in bent.