Zakelijke dienstverlening

Als zakelijk dienstverlener levert u diensten aan bedrijven. Werken aan naamsbekendheid en een goed imago is essentieel. Succesvolle bedrijven onderscheiden zich onder meer door de manier waarop ze met hun klanten omgaan. Weet u hoe uw klantrelatie is?

Persoonlijk advies

Klanten willen persoonlijk advies. Daarnaast spelen de beleving en authenticiteit van de organisatie een belangrijke rol. Door persoonlijke benadering valt u op. Met de juiste marketingstrategie laat u zien waar u voor staat. En laat dat nu net een van onze specialiteiten zijn.

Verwachtingen

U denkt misschien dat u weet wat uw klant verwacht. Uw klant heeft zijn eigen verwachtingen over uw kennis en kunde. Door onderzoek krijgt u inzicht in de stand van zaken. Die kennis gebruikt u voor uw marketing- en communicatieplan.

Advies

Heeft u geen tijd? Of ontbreekt de kennis of capaciteit om uw marketingcommunicatie te structureren en te organiseren? Wij kunnen u begeleiden of nemen het helemaal uit handen. Ook adviseren we onder meer op het gebied van:

Onderzoek

MAGIS voert onderzoeken uit die bijdragen aan de strategie van uw bedrijf, zoals:

MAGIS staat klaar om u te ondersteunen. Zien we u snel? Maak een afspraak met onze specialisten of neem vrijblijvend contact op.

Onze marktspecialist

Tanya Martinus
Strategisch adviseur

Bel Tanya via +31 (0)314 – 359889

Of mail naar t.martinus@magis.nl