Werken bij Magis

MAGIS is op zoek naar een (jr.) onderzoeker/adviseur – 32-40 uur per week

Wat je zegt als iemand vraagt wat je doet

Ik leid onderzoekstrajecten. Dit start bij het vertalen van de klantvraag naar een toegesneden aanpak. Ik ben onze klanten altijd één stapje voor door hen tijdig van informatie te voorzien. Klanten kunnen mij altijd een praktische vraag stellen die ik snel kan oplossen. Tot slot houd ik mij bezig met het (her)ontwikkelen van diensten zodat kwaliteit gewaarborgd blijft.

Wat je daarvoor doet

  • Je bent betrokken bij het opstellen, programmeren en uitsturen van vragenlijsten en het bijhouden van de respons. Je werkt derhalve nauw samen met de Data-analist.
  • Je zorgt er daarna voor dat het onderzoek conform de gestelde normen voor tijd, geld en kwaliteit wordt ingericht en uitgevoerd.
  • Je plant de taken voor projectleden en bewaakt de planning.
  • Je neemt deel aan (tussentijdse) evaluatiegesprekken en zet de nodige acties in gang.
  • Vervolgens rapporteer en presenteer je de onderzoeksresultaten aan de opdrachtgever.
  • Je bent proactief in het onderkennen van mogelijkheden voor het vergroten van de onderzoeksomzet en het nemen van dienovereenkomstig acties.
  • Je levert bijdragen aan proces- en productverbeteringen.

Je doet er samen met het team alles aan om de klanten te bedienen zoals afgesproken, en het liefst nog met een stapje meer!

Klik hier voor meer informatie over deze vacature

Geïnteresseerd?
Ben jij onze nieuwe interviewer / acquisiteur die de onderste steen boven krijgt? Reageer dan zo snel mogelijk, door jouw CV en motivatie naar Tanya Martinus te sturen via t.martinus@magis.nl.


Telefonisch interviewer / acquisiteur!

Als telefonisch interviewer/acquisiteur achterhaal je de daadwerkelijke klantervaring en ben je het visitekaartje van ons bedrijf.

Wat ga je doen?
Jouw rol als interviewer / acquisiteur is veelzijdig en afwisselend. In ons research centre voer je samen met een aantal collega’s gesprekken met particulieren en bedrijven. Dit doe je aan de hand van een vragenlijst op je beeldscherm. De interviews die je doet, zijn ten behoeve van een onderzoek (en dus geen telefonische verkoop!) Onze manier van onderzoek doen heeft als voornaamste doel: het achterhalen van het antwoord achter het antwoord. Ook leg je contact met relaties en mogelijke nieuwe klanten en maak je afspraken voor onze adviseur.

Geïnteresseerd?
Ben jij onze nieuwe interviewer / acquisiteur die de onderste steen boven krijgt? Reageer dan zo snel mogelijk, door jouw CV en motivatie naar Tanya Martinus te sturen via t.martinus@magis.nl.