Werken bij Magis

MAGIS is op zoek naar een (jr.) onderzoeker/adviseur – 32-40 uur per week

Ter versterking van ons team zoeken wij een: 
Enthousiaste en gemotiveerde onderzoeker/adviseur die ons verder helpt met de groei van onze organisatie!

Werkzaamheden
Als onderzoeker/adviseur ben je het gezicht van MAGIS en samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor onze producten. Jij zorgt ervoor dat klanten een unieke beleving hebben als zij contact met jou hebben. Je hebt optimale kennis van onze dienstverlening en producten en staat achter de filosofie van MAGIS. Je bent betrokken bij het opstellen, programmeren en uitsturen van vragenlijsten en het bijhouden van de respons.

Je werkt hierin nauw samen met de Data-analist. Jij bent er verantwoordelijk voor dat het onderzoek conform de gestelde normen voor tijd, geld en kwaliteit wordt ingericht en uitgevoerd en plant de taken voor de projectleden en bewaakt de planning. Je voert evaluatiegesprekken en zet de nodige acties in gang.

Je bent proactief in het onderkennen van mogelijkheden voor het vergroten van de onderzoeksomzet en het nemen van bijbehorende acties. Natuurlijk lever jij je bijdragen aan proces- en productverbeteringen.

Een hele uitdaging, waarin wij openstaan voor door jou aangedragen verbeteringen! Tenslotte leren we elke dag weer van elkaar!

Rol en verantwoordelijkheden
Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde bij MAGIS. Je werkt graag zelfstandig, maar vindt het ook leuk om te werken in teamverband. Daarnaast ben je kritisch op wat je doet, ben je stressbestendig en gestructureerd en vind je wisselende taken een uitdaging. Je hebt een proactieve houding en staat open voor veranderingen en je bent op de hoogte van de actuele zaken.
Deze combinatie vraagt flexibiliteit en soms oplossingsvermogen.
Durf jij deze uitdaging aan te gaan?!

Profiel

  • Ervaring met onderzoek en marketingstrategie is een pre maar geen must
  • Positieve mindset
  • Energiek en toegankelijk
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat kan jij van ons verwachten?

  • De mogelijkheid om snel te starten
  • Werken in een enthousiast en jong team
  • Een fijne werksfeer in een dynamische organisatie 
  • Salaris tussen 2.500 en 3.000 euro (bij fulltime werken, afhankelijk van opleiding en ervaring) en reiskostenvergoeding
  • Trainingen om te zorgen dat jij je steeds verder ontwikkelt

Bedrijfsprofiel
MAGIS marketing & research is specialist op het gebied van advies en praktijkgericht onderzoek. Al meer dan 35 jaar adviseren wij profit en non-profit organisaties bij uiteenlopende strategische en marketingvraagstukken. Met als uiteindelijk doel een excellente klantbeleving te realiseren door het optimaliseren van de organisatie, producten of diensten op de meest effectieve manier.

Enthousiast geworden en wil je deel uitmaken van ons team? Reageer direct en maak kennis met ons tijdens een meeloopdag. Verstuur je cv met een motivatie naar Tanya Martinus via t.martinus@magis.nl. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt bij je toekomstige collega’s en binnen onze organisatie. Een meeloopdag geeft je de gelegenheid om een kijkje te krijgen in onze keuken. Na het kennismakingsgesprek plannen we graag samen met jou een datum die jou uitkomt om met ons mee te lopen.


Telefonisch interviewer / acquisiteur!

Als telefonisch interviewer/acquisiteur achterhaal je de daadwerkelijke klantervaring en ben je het visitekaartje van ons bedrijf.

Wat ga je doen?
Jouw rol als interviewer / acquisiteur is veelzijdig en afwisselend. In ons research centre voer je samen met een aantal collega’s gesprekken met particulieren en bedrijven. Dit doe je aan de hand van een vragenlijst op je beeldscherm. De interviews die je doet, zijn ten behoeve van een onderzoek (en dus geen telefonische verkoop!) Onze manier van onderzoek doen heeft als voornaamste doel: het achterhalen van het antwoord achter het antwoord. Ook leg je contact met relaties en mogelijke nieuwe klanten en maak je afspraken voor onze adviseur.

Geïnteresseerd?
Ben jij onze nieuwe interviewer / acquisiteur die de onderste steen boven krijgt? Reageer dan zo snel mogelijk, door jouw CV en motivatie naar Tanya Martinus te sturen via t.martinus@magis.nl