Over ons

Bij MAGIS weten we waar we goed in zijn. Wij zijn meer dan een onderzoeksbureau. We geven ook advies. We deinzen niet terug voor complexe vraagstukken. Die grijpen we juist met beide handen aan. We zetten onze wetenschappelijke kennis en praktijkervaring in om uw vraag te beantwoorden, en om te zetten naar actie. Naar volle tevredenheid.

Missie
MAGIS is een autoriteit op het gebied van klantbeleving door organisaties te adviseren bij het excelleren op klantervaringen op basis van continu verbeteren.

Visie
Wij verbinden organisaties met de klant. Wij streven samen met onze opdrachtgevers naar een optimale klantbeleving voor zowel de externe als de interne klant.

 

Ervaring

Al meer dan 35 jaar voert MAGIS advies- en praktijkgericht onderzoek uit. We werken voor FMCG & retail, gemeenten, woningcorporaties, zakelijke dienstverlening, industrie en (groot)handel. Ook in andere sectoren leidt onze doortastende en enthousiaste aanpak tot een duidelijke blik op de toekomst. Onze specialisten hebben een jarenlange ervaring opgedaan in nationale en internationale organisaties als Cats Flexible Packaging (nu Schur Flexibles), Huhtamaki, Innova Market Insights, Scapino en Mediq. Ook zijn zij werkzaam geweest bij en voor maatschappelijke organisaties zoals GGD Noord- en Oost-Gelderland, Sensire, MEE Oost en diverse gemeenten. Daarmee hebben zij een brede kijk gekregen op hoe de klantgerichtheid in zowel non-profit organisaties als commerciële bedrijven verbeterd kan worden. Tevens is daarmee expertise verkregen hoe elementen uit de ene branche met een eventuele wijziging succesvol van toepassing kunnen zijn in de andere branche.

Achtergrond

De achtergrond van onze specialisten varieert van Communicatiewetenschap, Toegepaste Psychologie, International Business Communication tot en met Marketing Management. Onze commerciële en sociaalwetenschappelijk achtergrond vormen in combinatie met onze ervaring de basis van onze expertise op gebied van klantgerichtheid. Dit stelt ons in staat om insights om te zetten naar actie en uiteindelijk impact.

Wij zijn MAGIS

Tanya Martinus

Directeur & strategisch adviseur
Consumer and shopper excellence specialist

Eva Snyders - Onderzoeksbureau MAGIS

Eva Snyders

Operationeel manager & research manager

Wytske Hoekstra

Research manager

Esther Cats

Data-analist/-specialist

Miriam Hulshof - Onderzoeksbureau MAGIS

Miriam Hulshof

Klantspecialist & onderzoekscoördinator