Voor wie

Gemeenten, woningcorporaties, zakelijke dienstverlening, (food)industrie en handel. Onze jarenlange ervaring in deze markten komt ook van pas voor bedrijven in andere sectoren. Daar zorgt onze enthousiaste aanpak voor een frisse wind. Het begin- en eindpunt is altijd uw klant.

Gemeenten

Als gemeente bent u steeds meer een partner voor uw inwoners, ondernemers en instellingen. Een partner die midden in de samenleving staat. Een verbinding tussen alle partijen. Dat betekent dat u moet weten wat er speelt. Samen brengen wij de wensen en prioriteiten van uw inwoners in kaart.

Woningcorporaties

Als woningcorporatie heeft u uw huurder beloofd te zorgen voor een prettige en betaalbare woning. Met een goede en gewaardeerde dienstverlening. Maar weet u wel wat uw huurder nog meer wilt? Wij brengen behoeften en verwachtingen in kaart, zodat u uw dienstverlening kunt verbeteren

Zakelijke dienstverlening

Als zakelijke dienstverlener wilt u opvallen. Er zijn al genoeg concurrenten. Maar hoe? MAGIS geeft strategisch advies zodat mensen uw bedrijf onthouden. Als het nodig is, voeren we onderzoek uit. Die resultaten zetten we op de goede manier in om uw ideale klant te bereiken.

(Food)industrie en handel

Welke doelstellingen wilt u dit jaar halen? Hoe gaat u dat bereiken? Welke middelen zet u in? MAGIS begrijpt dat het goed is om hierover te sparren. Met onze frisse en deskundige blik helpen we graag met het vaststellen van uw klantstrategie en visie.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Maak een afspraak en we bekijken de mogelijkheden!

Onze marktspecialist

Tanya - MAGIS Marketing & Research

TANYA MARTINUS

Directeur / strategisch adviseur

t.martinus@magis.nl
0314-359889