Voor wie

We vragen naar de onbekende weg.

Gemeenten, woningcorporaties, zakelijke dienstverlening, (food)industrie en handel. Onze jarenlange ervaring in deze markten komt ook van pas voor bedrijven in andere sectoren. Daar zorgt onze enthousiaste aanpak voor een frisse wind. Het begin- en eindpunt is altijd uw klant.

Gemeenten
Als gemeente bent u steeds meer een partner voor uw inwoners, ondernemers en instellingen. Een partner die midden in de samenleving staat. Een verbinding tussen alle partijen. Dat betekent dat u moet weten wat er speelt. Samen brengen wij de wensen en prioriteiten van uw inwoners in kaart.

Meer voor gemeenten

Woningcorporaties
Als woningcorporatie heeft u uw huurder beloofd te zorgen voor een prettige en betaalbare woning. Met een goede en gewaardeerde dienstverlening. Maar weet u wel wat uw huurder nog meer wilt? Wij brengen behoeften en verwachtingen in kaart, zodat u uw dienstverlening kunt verbeteren.

Meer voor woningcorporaties

Zakelijke dienstverlening
Als zakelijke dienstverlener wilt u opvallen. Er zijn al genoeg concurrenten. Maar hoe? MAGIS geeft strategisch advies zodat mensen uw bedrijf onthouden. Als het nodig is, voeren we onderzoek uit. Die resultaten zetten we op de goede manier in om uw ideale klant te bereiken.

Meer voor zakelijke dienstverlening

(Food)industrie en handel
Welke doelstellingen wilt u dit jaar halen? Hoe gaat u dat bereiken? Welke middelen zet u in? MAGIS begrijpt dat het goed is om hierover te sparren. Met onze frisse en deskundige blik helpen we graag met het vaststellen van uw klantstrategie en visie.

Meer voor (food)industrie en handel

GERELATEERD NIEUWS

Blijf op de hoogte

ONZE MARKTSPECIALIST

Ons kantoor bevindt zich in de landelijke omgeving van Hoog-Keppel, achter Arnhem. Vanuit dit kantoor zitten wij centraal om onze klanten door heel Nederland te bereiken.

Magis trap-1 - keuze

TANYA MARTINUS

Directeur / strategisch adviseur  t.martinus@magis.nl  +31 (0)314 – 359889

VRAAG ONZE 5 STAPPEN VOOR EEN EFFECTIEVERE DIENSTVERLENING.

Laat uw contactgegevens achter en we sturen u onze 5 stappen voor een effectievere dienstverlening toe.

    Ja, houd mij op de hoogte van nieuws en inspiratie.

    Meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie?