Uitvoering

HomeUitvoering

Samen zetten we zaken in beweging

Na het strategisch marketingplan en onderzoek is ons werk nog niet klaar. Dan is het juist tijd voor de uitvoering. Want wat gebeurt er met de onderzoeksresultaten? Het is zonde als die waardevolle informatie verdwijnt. We zorgen er dan ook voor dat u iets kunt doen met de uitkomsten.

Natuurlijk bieden we ook ondersteuning op locatie aan. Een van onze medewerkers helpt graag bij het opstellen van een marketingplan, klantstrategie, customer journey en meer. Vraag naar de mogelijkheden.

Actieplan
Een praktisch actieplan is de basis voor de nieuwe activiteiten. In het implementatieplan staan concrete acties in een overzichtelijk schema. We vertalen de activiteiten naar impact uitgedrukt in tijd, geld, organisatie en informatie.

Monitoring
Inspelen op actuele zaken leidt tot efficiënt werken en een klant die tevreden is. Met de MAGIS Monitor houdt u processen continu in de gaten. Dit overzichtelijke online dashboard geeft uw organisatie 24/7 inzicht in de feedback van klanten. U kunt sneller en beter inspelen op veranderende klantbehoeften en ontevreden klanten een helpende hand bieden. Doorlopend meten is betrouwbaar, oplossingsgericht en effectief.

Bekijk de abonnementen voor de MAGIS Monitor

Training
Met een training op maat helpen we bij het uitvoeren van uw vraag. Uw medewerkers klantgerichter? Ondersteuning in de opzet van een onderzoek? Afspraken maken met potentiële klanten? MAGIS denkt met u mee. Een training biedt nieuwe inzichten en ideeën. Het is inspirerend voor de medewerkers en de hele organisatie.

Kennismaken?

We kijken ernaar uit!

Neem snel contact op.

GERELATEERD NIEUWS

Blijf op de hoogte

ONZE MARKTSPECIALIST

Ons kantoor bevindt zich in de landelijke omgeving van Hoog-Keppel, achter Arnhem. Vanuit dit kantoor zitten wij centraal om onze klanten door heel Nederland te bereiken.

Magis trap-1 - keuze

TANYA MARTINUS

Directeur / strategisch adviseur

 t.martinus@magis.nl
 +31 (0)314 – 359889

VRAAG ONZE 5 STAPPEN VOOR EEN EFFECTIEVERE DIENSTVERLENING.

Laat uw contactgegevens achter en we sturen u onze 5 stappen voor een effectievere dienstverlening toe.

    Ja, houd mij op de hoogte van nieuws en inspiratie.

    Meer informatie over de mogelijkheden van uitvoering voor uw organisatie?