Vacature Data-analist


Data-analist/-specialist (28 – 40 uur)

MAGIS … Voor als er (g)een vraag is

Wij zijn specialist op het gebied van marketing advies en praktijkgericht onderzoek. Ruim 35 jaar adviseren wij profit en non-profit organisaties bij uiteenlopende strategische, marketing- en beleidsvraagstukken. Met als uiteindelijk doel een excellente klantbeleving te realiseren door het optimaliseren van de organisatie, producten of diensten op de meest effectieve manier.

Wat wij doen valt op en dus willen wij graag onze kennis aanvullen en delen met een:

Enthousiaste en gemotiveerde data-analist die ons verder helpt met de groei van onze organisatie!

 

Werkzaamheden
Als data-analist ondersteun je onze opdrachtgevers door onderzoekdata te analyseren en om te zetten naar interessante inzichten.
Dit betekent dat je betrokken bent bij het uitvoeren van kwantitatief en kwalitatief hoogwaardig (maatwerk) marktonderzoek op gebied van gemeenten, woningcorporaties en uiteenlopende commerciële organisaties. Door jouw kennis en inzicht kunnen onze opdrachtgevers meer gefundeerde beslissingen nemen op basis van betrouwbare inzichten. Hiermee blijft MAGIS inzetten op het waarmaken van de verwachtingen van klanten. 
Je bent proactief in het onderkennen van mogelijkheden voor het vergroten van de onderzoeksomzet en het nemen van bijbehorende acties. Natuurlijk lever jij je bijdragen aan proces- en productverbeteringen. Een hele uitdaging, waarin wij openstaan voor door jou aangedragen verbeteringen! Tenslotte leren we elke dag weer van elkaar!

Rol en verantwoordelijkheden
Je bent een professional die als geen ander weet te schakelen tussen verschillende projecten. Je hebt een sterk analytisch vermogen en krijgt energie van het werken met enthousiaste collega’s. Daarnaast werk je zorgvuldig en accuraat.

Profiel

 • Een afgeronde hbo of wo opleiding op het gebied van marketing/informatica/ICT;
 • 1 tot 3 jaar werkervaring;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Een pre is als je ervaring hebt met interviewing software en een analysetool (MAGIS maakt gebruik van IBM SPSS Data Collection Author).

 

Wat kan jij van ons verwachten?

 • Een uitdagende baan waarin je veel van jezelf kunt laten zien;
 • De mogelijkheid om snel te starten;
 • Werken in een enthousiast en jong team;
 • Een fijne werksfeer in een dynamische organisatie;
 • Startsalaris tussen 2.500 en 3.000 euro (bij fulltime werken, afhankelijk van opleiding en ervaring), een reiskostenvergoeding en mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Trainingen om te zorgen dat jij je steeds verder ontwikkelt.

 

Enthousiast geworden en wil je deel uitmaken van ons team? Reageer direct en maak kennis met ons tijdens een meeloopdag. Verstuur je cv met een motivatie naar t.martinus@magis.nl.

Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt bij je toekomstige collega’s en binnen onze organisatie. Een meeloopdag geeft je de gelegenheid om een kijkje te krijgen in onze keuken. Na het kennismakingsgesprek plannen we graag samen met jou een datum die jou uitkomt om met ons mee te lopen.

Een referentiecheck via social media kan een onderdeel zijn in de sollicitatieprocedure.