Blog

HomeNieuwsEen nieuw gezicht bij MAGIS!

Een nieuw gezicht bij MAGIS!

Laat ik mijzelf even voorstellen, mijn naam is Lisette Brandt, 31 jaar oud, gelukkig getrouwd, moeder van 2 kleine kinderen en woonachtig in de prachtige regio Achterhoek.

Na het afronden van mijn HBO studie in de sport en het werken binnen de horeca ben ik de HR dienstverlening ingerold, waarbinnen ik diverse rollen heb mogen bekleden en ontelbaar veel ‘kijkjes in de keuken’ bij bedrijven heb mogen nemen.

Het geven van advies en het vinden van verbeteringen voor verschillende processen binnen organisaties is iets wat ik altijd met veel plezier heb gedaan. Ik houd ervan om zaken uit te pluizen, te kijken naar de gedragingen van mensen achter de cijfers en te kijken wat er gedaan kan worden om verder te verbeteren. Dat is dan ook hetgeen wat ik terugzie komen binnen MAGIS.

Buiten mijn werk en een heerlijk hectisch gezinsleven probeer ik tijd vrij te maken voor het beoefenen van sport (triathlon), maar kan je mij ook terugvinden achter de naaimachine. Van vele markten thuis zal ik maar zeggen.

De komende periode zal ik het team van MAGIS versterken vanwege het zwangerschapsverlof van Sanne.

Ik kijk uit naar onze samenwerking, u ook?

Marketing | Communicatie | Projectmanagement

s.postma@magis.nl