Zakelijke dienstverlening

HomeMarktspecialisatieZakelijke dienstverlening

Laat zien waar u voor staat

Als zakelijk dienstverlener levert u diensten aan bedrijven. Werken aan naamsbekendheid en een goed imago is essentieel. Succesvolle bedrijven onderscheiden zich onder meer door de manier waarop ze met hun klanten omgaan. Weet u hoe uw klantrelatie is?

Persoonlijk
Klanten willen persoonlijk advies. Daarnaast spelen de beleving en authenticiteit van de organisatie een belangrijke rol. Door persoonlijke benadering valt u op. Met de juiste marketingstrategie laat u zien waar u voor staat. En laat dat nu net een van onze specialiteiten zijn.

Verwachtingen
U denkt misschien dat u weet wat uw klant verwacht. Uw klant heeft zijn eigen verwachtingen over uw kennis en kunde. Door onderzoek krijgt u inzicht in de stand van zaken. Die kennis gebruikt u voor uw marketing- en communicatieplan.

Advies en begeleiding
Heeft u geen tijd? Of ontbreekt de kennis of capaciteit om uw marketingcommunicatie te structureren en te organiseren? Wij kunnen u begeleiden of nemen het helemaal uit handen. Ook adviseren we onder meer op het gebied van:

  • Klantvisie en klantstrategie
  • Klantreizen
  • Procesverbetering

Onderzoek
MAGIS voert onderzoeken uit die bijdragen aan de strategie van uw bedrijf, zoals:

  • Klanttevredenheidsonderzoek
  • Imago-onderzoek
  • Monitoring dienstverlening

Meer weten?

We staan voor u klaar.

Maak een afspraak.

GERELATEERD NIEUWS

Blijf op de hoogte

ONZE MARKTSPECIALIST

Ons kantoor bevindt zich in de landelijke omgeving van Hoog-Keppel, achter Arnhem. Vanuit dit kantoor zitten wij centraal om onze klanten door heel Nederland te bereiken.

Magis trap-1 - keuze

TANYA MARTINUS

Directeur / strategisch adviseur

 t.martinus@magis.nl
 +31 (0)314 – 359889

VRAAG ONZE VIDEO AAN OM EEN INDRUK TE KRIJGEN HOE WIJ CONTINU METEN.

Laat uw contactgegevens achter en we sturen u onze video toe met daarin de werkwijze voor het continumeten en het dashboard.

    Ja, houd mij op de hoogte van nieuws en inspiratie.

    Meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie?