ONZE MEERWAARDE VOOR GEMEENTEN

Bij ons is onderzoek geen doel op zich. Het doel staat centraal, het onderzoek is een middel. Onze aanpak gaat uit van hetgeen u nodig hebt als management- of sturingsinformatie voor uw beleid of het optimaliseren van uw dienstverlening. Uiteindelijk met als centraal begin- en eindpunt: uw klant.

Naast het uitvoeren van onderzoeken als Cliëntervaringsonderzoek Sociaal domein, burger- en ondernemerspeiling, klanttevredenheidsonderzoek, woningmarktonderzoek, onderzoek ondersteuningsafhankelijkheid en schulden en medewerkerstevredenheidonderzoek adviseren en begeleiden wij gemeenten bij andere vraagstukken. Hierbij kunt u denken aan thema’s als leefbaarheid, de transitie van de maatschappelijke zorg naar gemeenten en het langer thuis blijven wonen. Ook verbeteren wij de gemeentelijke dienstverlening door via klantprofielen en klantreizen het perspectief en de behoefte van inwoners en ondernemers op te halen.

MAGIS combineert al meer dan 30 jaar strategisch marketingadvies en onderzoek met kennis van de sector. Door u te voorzien van het juiste inzicht kunt u elke dag beter doen voor uw klant.

ONZE KLANTEN WAAR WE TROTS OP ZIJN

GERELATEERD NIEUWS

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen gemeenten.

ONZE MARKTSPECIALIST

Ons kantoor bevindt zich in de landelijke omgeving van Hoog-Keppel, achter Arnhem. Vanuit dit kantoor zitten wij centraal om onze klanten door heel Nederland te bereiken.

Magis trap-1 - keuze

Tanya Martinus

Marketeer / onderzoeker

t.martinus@magis.nl
 +31 (0)314 – 359 889

VRAAG ONZE ROUTEKAART AAN!

Laat uw contactgegevens achter en we nemen snel contact met u op om de routekaart toe te sturen.

Ja, houd mij op de hoogte van nieuws en inspiratie.