ONZE MEERWAARDE IN DE AGRIBUSINESS

De kracht van de agrarische sector ligt misschien wel in de nauwe samenwerking tussen de verschillende schakels in de keten. Van toeleverancier aan de boer of tuinder en van de verwerkende industrie tot het verhandelen en exporteren van de producten. Tegelijkertijd is het niet meer vanzelfsprekend dat de klant van vandaag ook nog de klant van morgen is. ‘’Bent u elke dag bezig met uw klant?’’

Kent u de behoeften van uw klant en weet u wat de uitdagingen zijn waar uw klant mee te maken heeft? Levert u een product of ‘verdient’ u geld voor uw klant omdat uw product efficiënter en langer meegaat dan die van uw concurrent? Waar ligt uw klant ’s nachts wakker van en welke oplossing biedt u?

MAGIS combineert al meer dan 30 jaar strategische marketingadvies met kennis van de agrarische sector. Met de klant scherp op het netvlies, zetten wij vraaggestuurd ondernemen bij u op de kaart en vertalen dit naar praktische handvatten voor uw organisatie.

ONZE KLANTEN WAAR WE TROTS OP ZIJN

GERELATEERD NIEUWS

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de agribusiness.

ONZE MARKTSPECIALIST

Ons kantoor bevindt zich in de landelijke omgeving van Hoog-Keppel, achter Arnhem. Vanuit dit kantoor zitten wij centraal om onze klanten door heel Nederland te bereiken.

Magis trap-1 - keuze

Tanya Martinus

Marketeer / onderzoeker

t.martinus@magis.nl
 +31 (0)314-359 889

VRAAG ONZE ROUTEKAART AAN!

Laat uw contactgegevens achter en we nemen snel contact met u op om de routekaart toe te sturen.

Ja, houd mij op de hoogte van nieuws en inspiratie.