WAT DOEN WE?

Wij verbinden organisaties met de klant. Wij streven samen met u naar een optimale klantbeleving voor zowel de externe als de interne klant. Dit doen wij in drie stappen:

Veel organisaties stellen als doel 'de klant centraal'. Ervaart uw klant dit ook en is hij/zij tevreden? Samen met u en uw klant gaan wij op zoek naar deze inzichten, samen met u en uw klant.

Onderzoek is bij ons een middel om uw doel te bereiken. Wij bereiken uw doel door middel diverse typen onderzoek: imago onderzoek, behoefte onderzoek, klanttevredenheidsonderzoek (CEO Wmo, Jeugd, Participatie), huurdersoordeel Aedes benchmark).

Processen doorlopend monitoren en daarop acteren, leidt naast een efficiencyverbetering tot een hogere klanttevredenheid. Daarin is werkplezier essentieel. Vanuit onze onafhankelijke en kritische rol brengen wij werkprocessen, werkwijzen, houding en gedrag in kaart.

VOOR WIE WERKEN WIJ?

Wij verbinden organisaties met de klant. Wij streven samen met u naar een optimale klantbeleving voor zowel de externe als de interne klant. Dit doen wij in drie stappen:

WONINGCORPORATIES

De sector van woningcorporaties is aan veranderingen onderhevig. Een klantvisie is van groter belang geworden, en tevredenheid van huurders dient getoetst te worden voor bijvoorbeeld de branchevereniging voor woningcorporaties, Aedes.

GEMEENTEN

Gemeenten dienen ieder jaar verplicht de cliëntervaringsonderzoeken binnen het sociaal domein uit te voeren. Daarnaast blijft het interessant om de mening van de burger te peilen, dit kan bijvoorbeeld door middel van een burgerpeiling.

INDUSTRIE

Welke doelstellingen willen we dit jaar behalen, en hoe komen we tot dit doel? Welke middelen zetten we in op dit doel te bereiken? MAGIS ondersteunt graag met het vaststellen van de klantstrategie en visie. Wij zetten onderzoek in als middel om de benodigde informatie op te halen.

ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

Binnen de zakelijke dienstverlening wordt het steeds belangrijker om te onderscheiden van de concurrentie. MAGIS ondersteunt op het gebied van strategische advisering. Wij voeren waar nodig onderzoek uit om de benodigde informatie vanuit klantperspectief doelmatig in te kunnen zetten.

ONZE DOELEN

Wij ondersteunen u graag op diverse vlakken.

KLANTGERICHT WERKEN

Vanuit klantperspectief gaat u aan de slag met (onderdelen) van de strategie, het proces en/of de implementatie van verbeteringen. U krijgt handvatten voor de juiste klantbeleving binnen uw organisatie.

POSITIE VERSTERKEN

Wij zoeken samen met u naar de ‘bottleneck(s)’ en vooral naar de wensen en behoeften binnen uw organisatie aan de hand van onze unieke routekaart in een persoonlijk gesprek.

EFFICIENCY VERHOGEN

Door samen met u het doel van uw vraag te bepalen, kunnen wij een concreet plan van aanpak ontwikkelen. Daarbij zetten wij gericht onze expertise in op gebied van strategie, marketing en onderzoek.

KLANTENKRING UITBREIDEN

Door samen met u het doel van uw vraag te bepalen, kunnen wij een concreet plan van aanpak ontwikkelen. Daarbij zetten wij gericht onze expertise in op gebied van strategie, marketing en onderzoek.

HOE DOEN WE DAT?

Wij verbinden organisaties met de klant. Wij streven samen met u naar een optimale klantbeleving voor zowel de externe als de interne klant. Dit doen wij in drie stappen:

OPZOEK NAAR DE JUISTE ROUTE

Wij zoeken samen met u naar de ‘bottleneck(s)’ maar vooral ook naar wensen en behoeften binnen uw organisatie aan de hand van onze unieke routekaart en een persoonlijk gesprek.

WE ONTWIKKELEN SAMEN OPLOSSINGEN

Wij gaan op zoek naar het doel van uw vraag, en ontwikkelen een gedegen plan om tot een oplossing te komen. Onderzoek is bij ons geen oplossing, maar een middel om een doel te bereiken. Wij betrekken uw klant graag bij het proces.

INNOVEER SAMEN MET UW KLANT

U kunt eventueel samen met MAGIS aan de slag met handvatten voor een passende klantbeleving binnen uw organisatie. U bent geïnspireerd om aan de slag te gaan! Wij blijven daar natuurlijk graag bij betrokken.

MET WIE WERKEN WIJ SAMEN?

Wij kunnen elke organisatie ondersteunen. Onderstaand een uiteenzetting van klanten die wij bedienen. Wél hebben wij vier sectoren (gemeenten, woningcorporaties, zakelijke dienstverlening en industrie) waarin de meeste klanten zich bevinden Wij beperken ons echter niet alleen tot deze doelgroepen. Wij hebben een breed scala aan sectoren die wij bedienen. Dit is interessant omdat wij veel opgedane ervaringen en kennis uit andere sectoren ook met u delen.

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

De redactie van Nieuwe Oogst heeft in 2012 en in 2019 samengewerkt met Magis. Het ging hierbij om een imago-onderzoek van boeren en tuinder in Nederland. Beide onderzoeken leverde unieke content op die we dankbaar hebben kunnen gebruiken voor eigen nieuwsartikelen, interviews en andere journalistieke content voor zowel print als online. We hebben zeer prettig met Magis mogen samenwerken. Ze werken snel en nauwkeurig en bijzonder klantgericht.

Nieuwe Oogst

MAGIS is een onderzoeksbureau met enthousiaste mensen die grondig met onze onderzoeksvragen aan de slag gaan. MAGIS ontzorgt ons op verschillende onderdelen van onze onderzoeksprojecten en dat werkt erg prettig!

Quotus Research

Mijn complimenten! Ik heb net jullie rapportage doorgelezen, en echt goed hoor! Los van het feit dat ik de overall onderzoeksuitslag al soms verrassend vond, vind ik hem nog leuker geworden door jullie analyse. Lekker kort en bondig, en leuke aanknopingspunten gevonden door de uitsplitsing naar generatie/mkb of FB. Bedankt voor een lekkere vlotte onderzoeks- en rapportagedoorlooptijd!

Victor Hanekamp - BDO

In het kader van de Aedes benchmark heeft MAGIS het huurdersoordeel van de klanten van WSZ achterhaald. MAGIS heeft dit op een deskundige en klantgerichte wijze gedaan. WSZ kijkt terug op een prettig verlopen proces dat een positief eindresultaat heeft opgeleverd.

Woningstichting de Zaligheden

MAGIS heeft voor Woningstichting De Volmacht uit Gieten het klanttevredenheid van de huurders onderzocht ten behoeve van de Aedes Benchmark 2016. Zij waren geselecteerd op basis van prijs en plan van aanpak. De samenwerking verliep constructief en volgens verwachting. MAGIS is een toegankelijke partij die weten wat er bij corporaties omgaat.

Woningstichting de Volmacht

Geslaagde samenwerking, korte lijnen en denken in oplossingen!

Bouwvereniging Onze Woning

Wij waren zeer tevreden over de uitvoering van het onderzoek, het was een prettige samenwerking en door de zeer korte lijnen met jullie medewerker kwamen wij iedere keer tot een snelle en passende oplossing.

Woningcorporatie WoonGenoot

ONZE KLANTEN WAAR WIJ TROTS OP ZIJN!

ONS TEAM

Ons team bestaat louter uit professionals die werken met passie voor de klant. De uitdaging zit hem voor ons in het oplossen van complexe vraagstukken, waarbij in- en externe inzichten aan elkaar moeten worden gekoppeld om keuzes te maken en om van te leren. Hierbij geldt dat wetenschappelijke kennis wordt gecombineerd met de praktijkervaringen die zijn opgedaan bij onze klanten en relaties. Ook wij leren nog elke dag en dat maakt ons werk zo leuk om te doen.

TANYA MARTINUS

Directeur / strategisch adviseur

SANNE POSTMA

Marketeer / onderzoeker

DIEUWERTJE LUCAS

Marketing Intelligence Analist

MIRIAM HULSHOF

Klantspecialist

INA WISSELINK

Klantspecialist

SAMANTHA BEERNINK

Klantspecialist

CHÉ DE BAKE

Stagiair Marketing en Communicatie

ONS KANTOOR

Ons kantoor bevindt zich in de landelijke omgeving van Hoog-Keppel, achter Arnhem. Vanuit dit kantoor zitten wij centraal om onze klanten door heel Nederland te bereiken.

Onze contactgegevens

Magis Kade 2 zwart wit-6 - gewijzigde afmeting

VRAAG VRIJBLIJVEND ONZE ROUTEKAART AAN

Op onze routekaart vindt u meer informatie over MAGIS, wat wij voor u kunnen betekenen en enkele weetjes!

    Ja, stuur mij de routekaart.
    Ja, houd mij op de hoogte van nieuws en inspiratie.
    Delen