Diensten

Strategie, marketing en onderzoek. Daar zijn wij goed in. Weet u waar u goed in bent?

Wilt u een onderzoek uitvoeren, maar weet u niet hoe? Is het tijd om uw marketingstrategie aan te passen en heeft u een kompas nodig? Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het realiseren van plannen? MAGIS wijst u de weg. Samen maken we een begin om uw einddoel te halen.

Marketingstrategie
MAGIS maakt marketingstrategieën. Samen komen we in actie. We kijken of uw bedrijf de juiste stappen neemt voor het bereiken van uw klant. Uw klant is de basis van het (voort)bestaan van uw organisatie. Leveren uw inspanningen een tevreden klant op? Staat hij echt centraal? Door antwoorden op dit soort vragen gaat uw dienstverlening vooruit.

Meer over marketingstrategie

Onderzoek
MAGIS onderzoekt. Het is een van onze sterkste kanten. Onderzoek is het begin van alle contacten die uw klant met u heeft, de zogenoemde klantreis. Onderzoek is een middel om uw doel te bereiken. De uitkomsten geven handvatten voor verbetering. Het zorgt ervoor dat iedereen binnen de organisatie weet wat er te doen staat. Wilt u weten wat er speelt?

Meer over onderzoek

Uitvoering
MAGIS stopt niet na het maken van plannen en rapporten. Juist de vertaling naar de praktijk zet aan tot actie. Dat kan tijdelijk zijn of structureel. Heeft u een drukke agenda, (tijdelijk) geen capaciteit, te weinig kennis, maar zoekt u wel continuïteit? Wij pakken uw marketing- en communicatiewerkzaamheden op, zodat u kunt blijven doen waar u goed in bent.

Meer over uitvoering

GERELATEERD NIEUWS

Blijf op de hoogte

ONZE MARKTSPECIALIST

Ons kantoor bevindt zich in de landelijke omgeving van Hoog-Keppel, achter Arnhem. Vanuit dit kantoor zitten wij centraal om onze klanten door heel Nederland te bereiken.

Magis trap-1 - keuze

TANYA MARTINUS

Directeur / strategisch adviseur

 t.martinus@magis.nl
 +31 (0)314 – 359889

VRAAG ONZE 5 STAPPEN VOOR EEN EFFECTIEVERE DIENSTVERLENING.

Laat uw contactgegevens achter en we sturen u onze 5 stappen voor een effectievere dienstverlening toe.

    Ja, houd mij op de hoogte van nieuws en inspiratie.

    Meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie?